Resa till och från flygplatsen

Enkelt med Prags flygplatstransfer

Anländer till flygplatsen | Anländer till tågstationen | Anländer till busstationen | Spela filmen

Hur det fungerar
1

Boka online

Schemalägg din transfer i förväg till eller från flygplatsen eller stationen.
Hur det fungerar
2

Välj din bil

Välj din fordonstyp och andra tillbehör. Betala kontant eller kort.
Hur det fungerar
3

Möt din förare

Vår chaufför kommer att välkomna dig på flygplatsen.
Hur det fungerar
4

Njut av en säker transfer

O vägen till ditt hotell kommer vår chaufför att ge dig användbar information.
Hur det fungerar

Bokning

Du kan antingen välja att fylla i vårt formulär eller ringa oss direkt om du är intresserad av att hyra en flygplatstransfer. Du kommer också att ha fördelen av att välja den betalningsform som är mest bekväm för dig – antingen kontant vid ankomst till föraren, med kreditkort eller betala i förväg online. En faktor som skiljer oss från kollektivtrafiken är att du kommer att kunna använda våra tjänster 24x7, så att du kan resa till eller från flygplatsen när som helst som passar dig bäst. Vi rekommenderar starkt att du ringer oss om du är planerad att anlända till Prag inom en timme eller om du vill prata med våra agenter direkt. Men om du inte vill boka en flygplatstransfer i förväg kan du ringa oss efter att du landat på Prags flygplats och ordna en transfer. Ännu en fördel som du kommer att njuta av – att ringa oss är avgiftsfritt.


Oavsett om du är turist eller invånare är det ganska besvärligt att resa i Prag – särskilt under rusningstid. Det blir ännu mer besvärligt om du lider av jetlag. Men med hjälp av Prague Airport Transfers – det största flygplatstransferföretaget i Prag – kan du enkelt ta dig till din destination mycket bekvämt.

Läs fler vittnesmål

Anländer till flygplatsen

Efter att ha passerat genom tullen, bagageåtervinningsområdet och alla andra formaliteter kommer du att tas emot av vår taxichaufför, som kommer att hålla ett kort med ditt namn tryckt på .

Vår hjälpsamma och engagerade chaufför väntar på dig oavsett vad - även om ditt flyg blir försenat behöver du inte oroa dig.

Hur det fungerar

Restid och avstånd mellan flygplatsen och ditt hotell

Restiden från flygplatsen till din destination beror till största delen på läget för ditt hotell och trafiken du kommer att behöva möta.

Avstånden från Prags flygplats och hotellen i Prag ligger mellan 5 km och 35 km, och det kan ta allt från 15 till 40 minuter att nå din destination från flygplatsen.

Stadens centrum, även känd som Gamla stan, ligger 20 km från flygplatsen - bara 25 minuters bilresa.

Anländer till tågstationen

När du anländer till tågstationen hittar du vår chaufför som väntar på dig i tågstationens hall – precis bredvid Burger King restaurang – med ett kort med vårt företags logotyp och ditt namn tryckt på. Det kommer att vara enkelt att hitta Burger King (och följaktligen din förare), eftersom den ligger på vägen från perrongen till ankomsthallen. Oavsett vilken tågstation du anländer till (t.ex. Holešovice tågstation) – vår förare kommer att vänta på dig vid rätt plattform och vid rätt tidpunkt , återigen med ett kort med vårt företags logotyp och ditt namn tryckt på. Det är inte ens den bästa delen; även om vår förare måste vänta på dig av någon anledning kommer det att kosta dig ingen extra kostnad!

Anländer till busstationen

När du anländer till centrala busstationen Florenc kommer du att se vår chaufför vänta på dig vid busstationens hall - igen bredvid Burger King-restaurangen. Om du kommer till en annan station – oroa dig inte. Vår chaufför kommer att vänta på dig på rätt restaurang vid rätt tidpunkt, med ett kort med vårt företags logotyp och ditt namn tryckt på. Återigen, du kommer inte att debiteras några extra pengar om din buss är försenad.