Turer i den stora staden Prag

Prag är en historiskt betydelsefull, vacker stad. En enkel promenad längs vägarna ger dig möjlighet att se olika sevärdheter och lära dig mer om staden. Vem vet, du kanske till och med upptäcker några av stadens gömda platser!

Vandringsturer i Prag är ett sätt att bli bekant med staden och dess historia och arkitektur, särskilt för dem som besöker staden för första gången.

Vår gratis vandringstur i Prag är designad för att visa dig stadens främsta turistattraktioner. Det är ett bra sätt att lära sig om Prag, särskilt om du reser med en stram budget.

Våra vandringsturer startar varje dag från Gamla Stans torg i stadens hjärta, om inte annat anges. Om du inte är villig att gå, har vi en Prags sightseeingtjänst som hämtar dig från ditt hotell och visar dig runt i staden.


Flodkryssningarna i Prag

Prag har mycket att erbjuda. Med Prags flodkryssning kan du njuta av allt, men från en annan men ändå intressant vinkel.

Det kommer inte att vara några problem med vandringsturen eller att åka buss i trafiken. Med flodkryssningarna kan du se de vackra platserna längs de mäktiga Vltava-floderna som rinner genom stadens hjärta.


Dagsturer och utflykter – utanför Prag!

Prag är en skönhet, men det är resten av Tjeckien också. Om du vistas i Prag i några dagar, kolla in de magiska platserna utanför den stora staden.

Historiskt och kulturellt rikt med slott och aristokratiska monument, Böhmen är en av platserna att besöka. Västra Böhmens helande spa är kända över hela världen, medan Terezins tragiska berättelser om andra världskriget erbjuder mycket att lära. Cesky Krumlov och Kutna Hora är några av de medeltida städerna i södra Böhmen som du definitivt kan besöka. Läs vidare för mer om våra utflykter och dagsturer.

 • Tom Scott

  Hej, jag ville bara berömma min förare som var effektiv, mycket artig, kunnig och vänlig -- och talade förstås oklanderlig engelska! Han gjorde min resa till Prags centrum mycket trevlig efter en hård dag. Tack så mycket och tack honom; Jag är ledsen att jag inte kommer ihåg hans namn.

  Tom Scott
 • Nigel Uzzell

  Jag ville bara skriva ett meddelande till dig för att säga hur fantastisk din tjänst har varit. Vi blev så försenade söndagen den 22 februari av besättningsproblem och sedan tekniska problem att jag förtvivlade att någonsin nå Prag. Jag använde hjälplinjens nummer på e-postmeddelandet och damen jag pratade med var tydlig och informativ och när vi väl hade en ny tid bekräftade hon att Hummern skulle vara där trots försening. Detta var en speciell behandling för min födelsedag som jag hade ordnat för mina gäster som besökte Prag för första gången och att anlända till flygplatsen efter besvikelsen över förseningarna för att hitta Hummer där för dem fick semestern en bra start . Din förare var också utmärkt och släppte fönstren vid exakt rätt tidpunkt för att ge dem en magisk utsikt över staden. Vilket sätt att komma fram. Vidare på avresedagen, när vi var tvungna att byta nummer som avgick på grund av någon annans förvirring, ordnade din helpdesk ut oss med ett extra fordon snabbt och effektivt. Jag måste säga att din service var utmärkt och jag skulle definitivt rekommendera dig till alla och kommer utan tvekan att använda dig igen. Stort tack för all hjälp.

  Nigel Uzzell
 • Jackie O'Dowd

  Hej,

  Ville bara tacka dig för en fantastisk service, mycket professionell och pålitlig vilket innebar att vi kunde koppla av och njuta av vår långhelg. Tack igen.

  Besökte Prag-27 februari 2015 till 2 mars 2015.

  Jackie O'Dowd
 • Elizabeth Madsen

  Jag skulle vilja tacka er så mycket för den fantastiska service vi fick när vi besökte Prag för en vecka sedan :-))alla våra förare var väluppfostrade, professionella och mycket hjälpsamma:-))vi kommer absolut att rekommendera ert företag till våra vänner och familj:-))) Tack från djupet av våra hjärtan för att du gjorde vårt besök i Prag till ett fantastiskt och minnesvärt besök. Jag måste säga att vi alla var imponerade av dina förare:-)))))) tack igen och vi kommer säkert att komma tillbaka till Prag och använda dina tjänster igen :-)))))

  Elizabeth Madsen
 • vicki webster

  Hej

  Jag ville bara maila för att säga att jag har varit extremt nöjd med de tjänster jag har fått.

  Ett särskilt tack till reseledaren Ross för den kostnadsfria rundturen från söndag. Hans kunskap, expertis och entusiasm var helt enkelt fantastisk och jag skulle ha slutat gärna betalat för den turnén på grund av honom. Vädret var emot honom lite men det dämpade inte turnén och han gjorde allt för att se till att vi stannade undercover så att vi kunde vara skyddade från de udda regnbitarna (han gav till och med sitt paraply till en av gästerna i gruppen!) Jag hoppas att han och hans chefer inser hur bra han är på sitt jobb.

  För en gratis rundtur blev jag förvånad. Jag reser mycket och det här var den överlägset mest omfattande och kundledda turnén jag har varit på. Snälla tacka Ross och jag hoppas att han på något sätt gratuleras för det fantastiska jobb han gör!!

  Tack, Vicki

  vicki webster
 • Ian McLaren, Edinburgh

  Kära Steven, Bara en rad för att säga att jag var mycket imponerad av din transfertjänst. Utmärkt komfort, snabba och effektiva förare men... din lilla guidebok var bara FANTASTISK att bläddra igenom över en cocktail och middag...

  Ian McLaren, Edinburgh
 • Karen Copley

  Hej, vi använde dina tjänster den 14 december 2014. Jag har precis rekommenderat era tjänster som utmärkta på reserådgivare, låt inte er standarder sjunka och ge utmärkt service och din framtid kommer att vara säker.

  Karen Copley
 • Kevin Fletcher-Biles

  Bokade på nätet från Storbritannien ett par dagar innan avresa. Enkelt bokningssystem, snabb bekräftelse och ingen förskottsbetalning krävs, bara betalade föraren vid ankomst till hotellet. Tydlig noggrann prissättning (cirka 16 pund per bil) vilket var en enorm Skoda Superb kombi som gärna skulle rymma 4 passagerare och bagage, engelsktalande chaufför möter dig vid ankomster och hjälper till med bagage. Effektiv transfer direkt till hotellet utan att krångla med lokal kollektivtrafik eller de dyra allmänna taxibilarna. Det bästa var att få en kupong för att gå med på en gratis rundvandring i staden från torget i Gamla stan. Detta visade sig vara en 5 timmars promenad med de flesta av stadens framstående sevärdheter, inklusive en vandring upp till slottet med en engelsktalande student; värt taxipriset ensam. Vi var så imponerade att vi bokade hemresan till flygplatsen med det här företaget utan att tveka alls.

  Kevin Fletcher-Biles
 • Kim Teague

  Bara ett snabbt e-postmeddelande för att gratulera dig för din tjänst. I tid, med vänlig och effektiv personal som ger utmärkt valuta för pengarna. Jag skulle lätt rekommendera dig till alla som besöker staden. Tack så mycket.

   

  Kim Teague
 • O'Sullivan

  Gjorde precis vår resa från vårt hotell till flygplatsen. Tack för 2 mycket lätta resor. Trevlig förare, snabba svar på e-postfrågor. Jag rekommenderar gärna din tjänst. Tack så mycket

  O'Sullivan
 • Catherine Hancock-Peat

  God kväll,

  Jag ville bara säga tack för den utmärkta service vi fick från ditt företag när vi besökte Prag. Båda förarna var väl presenterade, mycket artiga, hjälpsamma och punktliga, och bilarna var rena och bekväma.

  Vi var mycket imponerade av den professionella servicen och skulle definitivt boka med dig igen. Jag kommer att rekommendera ditt företag till vänner och familj om de besöker Prag.

  Tack så mycket.

  Catherine Hancock-Peat
 • Emma Luing and family

  Jag ville skriva till dig för att tacka dig för den enastående service vi fick på vår senaste semester till Karlovy Vary. Dina förare är alla mycket flytande i engelska och gör att kunden känner sig bekväm och bekväm, gärna pratar men kräver aldrig en konversation. Jag kunde inte vara mer nöjd med den service vi fick, särskilt den underbara chauffören som tog oss från flygplatsen till Grand hotel Pupp och hämtade oss - vi var tacksamma för hans lättsamma natur och att han gärna stannade för oss under resan var ett tag. Vi uppskattade att han var en mycket försiktig förare eftersom vädret var ganska isigt och att han satte vår säkerhet främst. Jag är glad att du citerar mig på något sätt och kommer att rekommendera dig starkt både som reserådgivare och till alla vi känner som reser till Prag. Vi ser fram emot att boka med dig igen i december 2015.

  Emma Luing and family
 • C. J. Andrews

  Nyss tillbaka från Prag och vi använde era tjänster till och från flygplatsen och en kvällstur vid floden.

  Allt arrangemang var förstklassigt....tajming, trevliga förare och kontakt från kontoret....sms och mejl mm.

  Bra gjort och tack.

  Hittar inte min referens, men det spelar ingen roll, bara bra service från dig

  C. J. Andrews
 • Hej, ville bara berätta att Grand Walk var väldigt bra. Hon var väldigt underbar och väldigt rolig. Skulle du kunna föra mitt tack vidare till Marta. Marylyn R.

 • God kväll. Vi har precis kommit hem från Prag och vill passa på att uttrycka hur mycket vi njöt av vår Superior-turné med Petra. Liz E.