Meddelande: På grund av Coronavirus (COVID-19) säkerhetsåtgärder är GRATIS GRANDSURER inställda tills vidare.

Turer i den stora staden Prag

Prag är en historiskt betydelsefull, vacker stad. En enkel promenad längs vägarna ger dig möjlighet att se olika sevärdheter och lära dig mer om staden. Vem vet, du kanske till och med upptäcker några av stadens gömda platser!

Vandringsturer i Prag är ett sätt att bli bekant med staden och dess historia och arkitektur, särskilt för dem som besöker staden för första gången.

Vår gratis vandringstur i Prag är designad för att visa dig stadens främsta turistattraktioner. Det är ett bra sätt att lära sig om Prag, särskilt om du reser med en stram budget.

Våra vandringsturer startar varje dag från Gamla Stans torg i stadens hjärta, om inte annat anges. Om du inte är villig att gå, har vi en Prags sightseeingtjänst som hämtar dig från ditt hotell och visar dig runt i staden.


Flodkryssningarna i Prag

Prag har mycket att erbjuda. Med Prags flodkryssning kan du njuta av allt, men från en annan men ändå intressant vinkel.

Det kommer inte att vara några problem med vandringsturen eller att åka buss i trafiken. Med flodkryssningarna kan du se de vackra platserna längs de mäktiga Vltava-floderna som rinner genom stadens hjärta.


Dagsturer och utflykter – utanför Prag!

Prag är en skönhet, men det är resten av Tjeckien också. Om du vistas i Prag i några dagar, kolla in de magiska platserna utanför den stora staden.

Historiskt och kulturellt rikt med slott och aristokratiska monument, Böhmen är en av platserna att besöka. Västra Böhmens helande spa är kända över hela världen, medan Terezins tragiska berättelser om andra världskriget erbjuder mycket att lära. Cesky Krumlov och Kutna Hora är några av de medeltida städerna i södra Böhmen som du definitivt kan besöka. Läs vidare för mer om våra utflykter och dagsturer .

 • vicki webster

  Hej

  Jag ville bara maila för att säga att jag har varit extremt nöjd med de tjänster jag har fått.

  Ett särskilt tack till reseledaren Ross för den kostnadsfria rundturen från söndag. Hans kunskap, expertis och entusiasm var helt enkelt fantastisk och jag skulle ha slutat gärna betalat för den turnén på grund av honom. Vädret var emot honom lite men det dämpade inte turnén och han gjorde allt för att se till att vi stannade undercover så att vi kunde vara skyddade från de udda regnbitarna (han gav till och med sitt paraply till en av gästerna i gruppen!) Jag hoppas att han och hans chefer inser hur bra han är på sitt jobb.

  För en gratis rundtur blev jag förvånad. Jag reser mycket och det här var den överlägset mest omfattande och kundledda turnén jag har varit på. Snälla tacka Ross och jag hoppas att han på något sätt gratuleras för det fantastiska jobb han gör!!

  Tack, Vicki

  vicki webster
 • Kevin Fletcher-Biles

  Bokade på nätet från Storbritannien ett par dagar innan avresa. Enkelt bokningssystem, snabb bekräftelse och ingen förskottsbetalning krävs, bara betalade föraren vid ankomst till hotellet. Tydlig noggrann prissättning (cirka 16 pund per bil) vilket var en enorm Skoda Superb kombi som gärna skulle rymma 4 passagerare och bagage, engelsktalande chaufför möter dig vid ankomster och hjälper till med bagage. Effektiv transfer direkt till hotellet utan att krångla med lokal kollektivtrafik eller de dyra allmänna taxibilarna. Det bästa var att få en kupong för att gå med på en gratis rundvandring i staden från torget i Gamla stan. Detta visade sig vara en 5 timmars promenad med de flesta av stadens framstående sevärdheter, inklusive en vandring upp till slottet med en engelsktalande student; värt taxipriset ensam. Vi var så imponerade att vi bokade hemresan till flygplatsen med det här företaget utan att tveka alls.

  Kevin Fletcher-Biles
 • Hej, ville bara berätta att Grand Walk var väldigt bra. Hon var väldigt underbar och väldigt rolig. Skulle du kunna föra mitt tack vidare till Marta. Marylyn R.

 • God kväll. Vi har precis kommit hem från Prag och vill passa på att uttrycka hur mycket vi njöt av vår Superior-turné med Petra. Liz E.