Vi säkerställer utmärkt service

Våra chaufförer är utbildade proffs

De kommer tidigt för att hämta dig så att du aldrig kommer för sent till ditt speciella tillfälle; oavsett om du är på en födelsedagsfest, på ett affärsmöte eller behöver flygplatstransport – våra chaufförer finns där för att ge dig den bästa servicen.

Alla våra förare är välklädda och väluppfostrade. De är artiga, hjälpsamma och visar professionalism.

Alla våra chaufförer talar flytande engelska, medan vissa till och med kan tala andra språk, som tyska eller ryska. Om du behöver en chaufför som talar ett annat språk, eller om du vill ha en som är mer än genomsnittet i engelsk kommunikation, vänligen meddela oss när du gör bokningen.

Våra förare

Anländer till Prags flygplats

När du anländer till Prags flygplats hittar du vår chaufför som väntar på dig. De kommer att hålla ett synligt orange kort med ditt namn och vår företagslogotyp på, så det blir ganska lätt att upptäcka. Chauffören bär bagaget till bilen åt dig – det är också en del av vår service.

Om du vill göra andra bokningar hjälper våra hjälpsamma chaufförer dig. De hjälper dig också att hitta svar på alla frågor du kan ha och köra dig säkert till din destination.

Att ge chauffören dricks i slutet av resan (vanligtvis cirka 10 % av totalsumman) är valfritt och helt efter eget gottfinnande.

Våra förare

Chaufförsgalleri

Våra förare