Upptäck Prags skönhet från ett annat perspektiv

FAQ - Flodkryssningar | Båtens utgångspunkt

Prags flodkryssningar låter dig uppskatta allt Prag har att erbjuda från en helt annan vinkel. I motsats till liv och rörelse på en vandring eller bussturens trafikfyllda gator, låter våra flodkryssningar dig njuta av alla platser längs den fridfulla floden Moldau som rinner genom stadens centrum.

Prague Airport Transfers erbjuder en mängd olika flodkryssningar i Prag för att tillgodose alla smaker och intressen. Oavsett om du vill se Prags vackra arkitektur under dagen eller beundra stadens ljus på natten till bakgrund av jazzmusik, middag och dans ombord, så har vi den perfekta rundturen för dig.

För att välja en tur, bläddra i vår lista över Prags sightseeingturer nedan och boka sedan online från den turens sida. Om du har några frågor om flodturer, kontakta oss för mer information - vi hjälper gärna till.

mars 22, 2022

Middag på flodkryssningen

Denna Prags flodkryssning äger rum på natten. Medan du njuter av en middagsbuffé och levande musik ombord kan du se alla de viktigaste sevärdheterna längs Vltava. Med Karlsbron, St. Nicholas-kyrkan och Pragborgen upplysta mot den glittrande natthimlen; denna turné är det perfekta valet för dem som är på en romantisk helg till staden.
mars 22, 2022

Lunch på flodkryssningen

Detta är Prags sightseeing när den är som bäst, där du kommer att kunna beundra stadens historiska byggnader medan du njuter av en lunchbuffé ombord. Du passerar Prags historiska centrum och ser underbara sevärdheter som Karlsbron, Pragborgen, St Nicholas-kyrkan och Nationalteatern.
mars 22, 2022

Jazzbåtkryssning

Jazzbåtkryssningen är det perfekta sättet att tillbringa en kväll: med fantastisk livejazzmusik och en à la carte-middagsmeny som bakgrund, kommer du att kunna beundra pittoreska Prags sevärdheter som Karlsbron och Pragborgen från floden Moldau .