Minibusstjänsten drivs av Mercedes Vito och VW Transporter Vehicles för upp till 8 passagerare. Vår tjänster tillhandahålls av Mercedes Sprinter minibuss för upp till 20 passagerare, av ISUZU bus för upp till 30 passagerare och Mercedes Turismo-bussar för upp till 54 passagerare.
Våra billigare transfers tillhandahålls av mindre fordon där bagageutrymmet är begränsat. För det mesta använder vi Skoda Octavia eller liknande bilar.
För privata överföringar erbjuder vi mestadels Škoda Superb eller VW Passat som är lämpliga för upp till fyra passagerare. Om du har mer än fyra medelstora väskor, rekommenderar vi att du bokar en gratis minibuss-uppgradering till samma pris.
För delade transfers använder vi mestadels Mercedes Vito minibussar. För passagerare med fler väskor och passagerare som reser med barn rekommenderar vi att du bokar vår privata sedan eller minibuss istället.
Våra limo transfers från Lincoln, Hummer och Cadillac har begränsat bagageutrymme. Om du har mycket bagage eller reser i grupp på mer än fem passagerare, kan du behöva en extra bil för bagage.

Varför borde jag förbeställa?

Att vänta på kollektivtrafiken att komma fram, efter en lång och tröttsam flygning eller strax innan du åker till flygplatsen, är alltid stressande. Sedan finns det också möjlighet att de vanliga taxibilarna på gatan kommer att för mycket betalt bara för att du är en turist. Ett av de mest populära knepen är att du kommer att föras via en längre väg via stadens förbifartsled för att höja taxipriset. Och till skillnad från andra taxibilar som finns i Prags flygplatslobby tar vi inte ut en serviceavgift på 10 EUR bara för att göra en bokning. För att se till att du får den bästa flygplatstransfern – vilket du förtjänar – förbeställ din transfer med oss. Du kan känna dig trygg med att veta att vår chaufför kommer att vänta på att ta emot dig - även om ditt flyg är försenat eller anländer tidigt – och hjälpa dig med ditt bagage också. Även om våra priser är fasta, är du garanterad att spara upp till 50% jämfört med vanliga taxibilar.

Rekommenderas i guideböcker

Hitta vår tjänst som också nämns i guideböcker som Rick Steves Prag & Tjeckien, Lonely Planet och andra.