Effektiv, pålitlig och utmärkt service

Den bilflotta vi har är bekväm och låg kostnad och ett pålitligt sätt för överföring mellan Prags flygplats och andra platser.

Våra bilar är rena, lyxiga, bekväma och rökfria. Vi erbjuder förstklassig service till alla våra kunder.

I dagsläget har vi en flotta på cirka 150 fordon. Den består mestadels av sedanbilar där fyra passagerare kan sitta bekvämt; Skoda Superb, VW Passat och Mercedes E finns i vårt urval av sedanbilar.

Våra minibussar, som VW Transporter, Mercedes Viano, VW Caravelle och Mercedes Vito, kan ta upp till åtta passagerare åt gången.

De större minibussarna, t.ex. Mercedes Sprinter, kan ta upp till 20 passagerare. Vi använder ofta Mercedes-Turismo för busstransfer där upp till 49 passagerare kan resa tillsammans.

Vi har även VIP-fordon för olika antal passagerare. Vi har en affärs- och executivelimousiner som Mercedes E och Mercedes S-klass, där tre till fyra passagerare kan sitta i lyx. Å andra sidan inkluderar vår flotta av sträckta limousiner Lincoln TC120 (max 8 passagerare), Lancia Thema (max 8 passagerare), Cadillac (max 17 passagerare) och Hummer 200 (max 17 passagerare).

Och oroa dig inte för bilarnas säkerhet. Så att du vet är alla våra fordon helt försäkrade enligt ett allmänt ansvarssystem.

Vårt flottgalleri

Our fleet

Mercedes E

[envira-gallery id="20854"]

Our fleet

Our fleet

Our fleet

Vissa av fordonen har moderna tekniska verktyg, såsom wi-fi-hotspots, för att göra din resa smidigare och njutbar. Och naturligtvis är de gratis att använda.

Fordonen accepterar större betal- och kreditkort med betalningsterminaler i bilen.