Att boka online är enkelt och snabbt

Om du anländer eller avgår inom den närmaste timmen, vänligen ring oss . Annars kan du fylla i bokningsformuläret .

  • Vår snabba och enkla bokningsfunktion online gör din bokning av flygplatstransfer i Prag enklare och mer effektiv.
  • Du kan också göra din bokning för en transfertjänst via telefon , även om det är en mindre rekommenderad och mindre populär metod.
  • Betalningen är enkel då vi accepterar både kontanter och kreditkort med pengarna-tillbaka-garanti.
  • Din bokning kommer att bekräftas omedelbart när du har fyllt i bokningsformuläret – du behöver inte skriva ut din bekräftelse.

Läs vidare för att få mer information om hur vårt system fungerar.

Fördelar med att boka i förväg

  • Våra flygplatstransfer kommer att försäkra dig om att en professionell förare som bär en formell kostym väntar på dig vid din ankomst till Prags flygplats, hämtar dig och tar dig till din destination i en ny, luftkonditionerad mellan- eller högklassig bil.
  • Du behöver inte oroa dig för att bilen ska lukta eller att den inte blir ren eftersom våra bilar alltid är rena och rökfria.
  • Du behöver inte titta på taxametern och oroa dig för att kostnaden för att vänta i en bilkö ska förvandlas till en obehaglig överraskning när reseräkningen presenteras. Fasta priser garanterar pris inte beroende på trafik, ruttlängd på grund av omvägar osv.

Du behöver inte oroa dig

  • Du behöver inte oroa dig för att den beställda taxin inte kommer fram i tid om ditt flyg landar tidigare eller blir försenat. Du behöver inte heller oroa dig för att föraren slår på taxametern direkt efter att planet har landat. Vi väntar på dig oavsett om du kommer förr eller senare än väntat. Vi kontrollerar din flygstatus online och vet exakt när du landar.
  • Hos oss kanske du inte känner dig obekväm med att spendera tid på att diskutera medan du kör, vilket kan irritera dig. Våra förare är professionellt utbildade för att vara vänliga och fullt hjälpsamma hela tiden.
  • Du har dessa alternativ. Valet är ditt. Om vi inte uppfyller dina höga förväntningar garanterar vi fri transport eller kompensation enligt våra transportregler.

Din tillfredsställelse är vår oro

Här är några vittnesmål om vår tjänst från nöjda kunder.
Du kan läsa vanliga frågor och svar på sidan med vanliga frågor ,
eller så kontaktar du oss direkt med frågor – vi finns alltid här för att hjälpa dig!

Tom Scott


Hej, jag ville bara berömma min förare som var effektiv, mycket artig, kunnig och vänlig -- och talade förstås oklanderlig engelska! Han gjorde min resa till Prags centrum mycket trevlig efter en hård dag. Tack så mycket och tack honom; Jag är ledsen att jag inte kommer ihåg hans namn.

Nigel Uzzell


Jag ville bara skriva ett meddelande till dig för att säga hur fantastisk din tjänst har varit. Vi blev så försenade söndagen den 22 februari av besättningsproblem och sedan tekniska problem att jag förtvivlade att någonsin nå Prag. Jag använde hjälplinjens nummer på e-postmeddelandet och damen jag pratade med var tydlig och informativ och när vi väl hade en ny tid bekräftade hon att Hummern skulle vara där trots försening. Detta var en speciell behandling för min födelsedag som jag hade ordnat för mina gäster som besökte Prag för första gången och att anlända till flygplatsen efter besvikelsen över förseningarna för att hitta Hummer där för dem fick semestern en bra start . Din förare var också utmärkt och släppte fönstren vid exakt rätt tidpunkt för att ge dem en magisk utsikt över staden. Vilket sätt att komma fram. Vidare på avresedagen, när vi var tvungna att byta nummer som avgick på grund av någon annans förvirring, ordnade din helpdesk ut oss med ett extra fordon snabbt och effektivt. Jag måste säga att din service var utmärkt och jag skulle definitivt rekommendera dig till alla och kommer utan tvekan att använda dig igen. Stort tack för all hjälp.

Jackie O'Dowd


Hej,

Ville bara tacka dig för en fantastisk service, mycket professionell och pålitlig vilket innebar att vi kunde koppla av och njuta av vår långhelg. Tack igen.

Besökte Prag-27 februari 2015 till 2 mars 2015.

Elizabeth Madsen


Jag skulle vilja tacka er så mycket för den fantastiska service vi fick när vi besökte Prag för en vecka sedan :-))alla våra förare var väluppfostrade, professionella och mycket hjälpsamma:-))vi kommer absolut att rekommendera ert företag till våra vänner och familj:-))) Tack från djupet av våra hjärtan för att du gjorde vårt besök i Prag till ett fantastiskt och minnesvärt besök. Jag måste säga att vi alla var imponerade av dina förare:-)))))) tack igen och vi kommer säkert att komma tillbaka till Prag och använda dina tjänster igen :-)))))

vicki webster


Hej

Jag ville bara maila för att säga att jag har varit extremt nöjd med de tjänster jag har fått.

Ett särskilt tack till reseledaren Ross för den kostnadsfria rundturen från söndag. Hans kunskap, expertis och entusiasm var helt enkelt fantastisk och jag skulle ha slutat gärna betalat för den turnén på grund av honom. Vädret var emot honom lite men det dämpade inte turnén och han gjorde allt för att se till att vi stannade undercover så att vi kunde vara skyddade från de udda regnbitarna (han gav till och med sitt paraply till en av gästerna i gruppen!) Jag hoppas att han och hans chefer inser hur bra han är på sitt jobb.

För en gratis rundtur blev jag förvånad. Jag reser mycket och det här var den överlägset mest omfattande och kundledda turnén jag har varit på. Snälla tacka Ross och jag hoppas att han på något sätt gratuleras för det fantastiska jobb han gör!!

Tack, Vicki

Ian McLaren, Edinburgh


Kära Steven, Bara en rad för att säga att jag var mycket imponerad av din transfertjänst. Utmärkt komfort, snabba och effektiva förare men... din lilla guidebok var bara FANTASTISK att bläddra igenom över en cocktail och middag...

Karen Copley


Hej, vi använde dina tjänster den 14 december 2014. Jag har precis rekommenderat era tjänster som utmärkta på reserådgivare, låt inte er standarder sjunka och ge utmärkt service och din framtid kommer att vara säker.

Kevin Fletcher-Biles


Bokade på nätet från Storbritannien ett par dagar innan avresa. Enkelt bokningssystem, snabb bekräftelse och ingen förskottsbetalning krävs, bara betalade föraren vid ankomst till hotellet. Tydlig noggrann prissättning (cirka 16 pund per bil) vilket var en enorm Skoda Superb kombi som gärna skulle rymma 4 passagerare och bagage, engelsktalande chaufför möter dig vid ankomster och hjälper till med bagage. Effektiv transfer direkt till hotellet utan att krångla med lokal kollektivtrafik eller de dyra allmänna taxibilarna. Det bästa var att få en kupong för att gå med på en gratis rundvandring i staden från torget i Gamla stan. Detta visade sig vara en 5 timmars promenad med de flesta av stadens framstående sevärdheter, inklusive en vandring upp till slottet med en engelsktalande student; värt taxipriset ensam. Vi var så imponerade att vi bokade hemresan till flygplatsen med det här företaget utan att tveka alls.

Kim Teague


Bara ett snabbt e-postmeddelande för att gratulera dig för din tjänst. I tid, med vänlig och effektiv personal som ger utmärkt valuta för pengarna. Jag skulle lätt rekommendera dig till alla som besöker staden. Tack så mycket.

 

O'Sullivan


Gjorde precis vår resa från vårt hotell till flygplatsen. Tack för 2 mycket lätta resor. Trevlig förare, snabba svar på e-postfrågor. Jag rekommenderar gärna din tjänst. Tack så mycket

Catherine Hancock-Peat


God kväll,

Jag ville bara säga tack för den utmärkta service vi fick från ditt företag när vi besökte Prag. Båda förarna var väl presenterade, mycket artiga, hjälpsamma och punktliga, och bilarna var rena och bekväma.

Vi var mycket imponerade av den professionella servicen och skulle definitivt boka med dig igen. Jag kommer att rekommendera ditt företag till vänner och familj om de besöker Prag.

Tack så mycket.

Emma Luing and family


Jag ville skriva till dig för att tacka dig för den enastående service vi fick på vår senaste semester till Karlovy Vary. Dina förare är alla mycket flytande i engelska och gör att kunden känner sig bekväm och bekväm, gärna pratar men kräver aldrig en konversation. Jag kunde inte vara mer nöjd med den service vi fick, särskilt den underbara chauffören som tog oss från flygplatsen till Grand hotel Pupp och hämtade oss - vi var tacksamma för hans lättsamma natur och att han gärna stannade för oss under resan var ett tag. Vi uppskattade att han var en mycket försiktig förare eftersom vädret var ganska isigt och att han satte vår säkerhet främst. Jag är glad att du citerar mig på något sätt och kommer att rekommendera dig starkt både som reserådgivare och till alla vi känner som reser till Prag. Vi ser fram emot att boka med dig igen i december 2015.

C. J. Andrews


Nyss tillbaka från Prag och vi använde era tjänster till och från flygplatsen och en kvällstur vid floden.

Allt arrangemang var förstklassigt....tajming, trevliga förare och kontakt från kontoret....sms och mejl mm.

Bra gjort och tack.

Hittar inte min referens, men det spelar ingen roll, bara bra service från dig


Hej, ville bara berätta att Grand Walk var väldigt bra. Hon var väldigt underbar och väldigt rolig. Skulle du kunna föra mitt tack vidare till Marta. Marylyn R.


God kväll. Vi har precis kommit hem från Prag och vill passa på att uttrycka hur mycket vi njöt av vår Superior-turné med Petra. Liz E.