Ta en promenad runt Prag med licensierade guider!

| FAQ - Väckningar och turer | Walks Meeting Point | Om promenader |

mars 22, 2022

Prag med bil

Denna turné passar bäst för turister som har ont om tid och vill lära känna det bästa av Prag inom sin begränsade tid. Senior turister som har begränsad rörlighet kan också välja att njuta av denna turné. Denna turné kommer att genomföras av en guide som kommer att berätta på engelska, spanska, tyska, italienska, ryska etc.
mars 22, 2022

Individuell tur

Låt oss veta vad du vill se, ditt tidsintervall för turnén och dina preferenser. Denna turné kommer att matcha dina önskemål - reseguide på engelska, spanska, ryska, italienska, tyska etc.

Privata guider

Våra professionella privata guider kan visa dig runt Prag stad och Tjeckien själv för en skräddarsydd rundtur. Guiderna är licensierade och utbildade yrkesverksamma med certifiering från Prague Information Service. De besitter kunskap om olika landsregioners kultur, språk, historia, konst och arkitektur. Vi har guider som talar olika språk, som engelska, franska, tyska, spanska, italienska, holländska och ryska, för att enkelt kunna kommunicera med dig.

Oavsett hur många personer det är i din grupp tar vi ut ett fast belopp. För en optimal upplevelse föreslår vi dock att gruppen inte ska innehålla fler än 20 personer per guide. Standardpriset för de vanliga språkpaketen börjar på 500 CZK per timme för hela gruppen. Kontakta oss gärna för att veta mer om priser och erbjudanden.