Säkerhet garanteras med Prags flygplatstransfer

Alla våra förare testas antingen dagligen eller helt vaccinerade mot COVID-19 och bär en ansiktsmask (FFP2 eller N95).

För att minimera alla risker kontrollerar vi regelbundet bilar och kommunicerar med våra förare om de bästa och mest effektiva sätten att förhindra smittspridning. Förare måste följa våra säkerhetsstandarder, och i synnerhet måste de bära skyddsmasker och desinficera sina bilar efter varje åktur. Chaufförer temperaturtestas också dagligen och får endast köra om de inte har feber eller andra influensasymptom.

Vi ber dig också att bära en ansiktsmask som täcker din mun och näsa när du använder vår transporttjänst. Passagerare rekommenderas också att använda en handsprit innan de går in i fordonet. Vi rekommenderar att du sitter i baksätena och, när det är möjligt, öppnar fönstret för att ge extra luftventilation. När du hostar eller nyser, täck munnen med armbågen eller näsduken.


Barnsäkerhet

Vi bryr oss lika mycket om dina barns säkerhet som du gör. Om du har några små änglar som reser med dig, vänligen meddela oss i förväg – när du gör bokningen – så att vi kan ordna med motsvarande sittplatser och andra säkerhetsåtgärder och ha dem redo när du anländer. För att göra saker ännu bättre för dig tillhandahåller vi dessa tjänster gratis! Att ha barnstolar är inte obligatoriskt, men det rekommenderas starkt. Prags flygplatstransfer stöder starkt och följer säkerhetsbestämmelserna och rekommendationerna för barnresor enligt det lokala transportministeriet.


Passagerarsäkerhet

Vi anser att våra kunder bör ha bästa möjliga säkerhetsåtgärder, så för att säkerställa att vi ser till att alla våra fordon är försäkrade – långt över det konstitutionella åtagandet. Vi gör det till en högsta prioritet att garantera kundens säkerhet och göra deras resa så problemfri som möjligt eftersom vi förstår att en nöjd kund kommer att berätta.


Bilbarnstolar

De typer av bilbarnstolar vi tillhandahåller:

Bilbarnstolar – Lämpliga för barn upp till 9 kg (20 lbs.). Översätts till upp till 1-åringar vad gäller ålder.

Bilbarnstolar – Lämpliga för barn som väger mellan 9 kg och 18 kg (20 – 40 lbs.). Översätts till 1 till 4-åringar när det gäller ålder.

Bilbarnstolar – Lämpliga för barn som väger mellan 18 kg och 36 kg (40 – 80 lbs.). Översätts till 4 till 12-åringar när det gäller ålder.


Fordonssäkerhet

Ytterligare en längd vi går till för att din resa med oss ska vara säker och sund är användningen av GPS för att övervaka våra fordon. Alla våra fordon är GPS-monterade och övervakas och spåras alltid för att säkerställa din säkerhet. Vi kan vanligtvis ordna ett fordon åt dig inom 15 minuter om du behöver transfer från eller till flygplatsen, eller till och med transfer till staden.

Våra erfarna och sakkunniga förare har 10 års kvalitetsservice bakom sig och kan engelska. De är artiga och hjälper dig med ditt bagage. Dessutom kommer du att ha kundsupport dygnet runt, både via telefon och e-post.


Garanterat bästa pris

En sak som våra kunder kan vara säkra på är att priset och servicen vi tillhandahåller för det fordonsutbud som erbjuds är oöverträffat. Dessutom ger vi pengarna-tillbaka-garanti – inga frågor. Dessutom kan våra kunder välja att avboka sin bokning när som helst gratis – inga insättningar krävs.

Vi värdesätter också bandet och förtroendet mellan oss och kunden. Därför är vi helt transparenta från första början och priset som kunderna kommer överens om är det fasta priset. Det kommer inte att krävas någon dold eller extra räkning av kunden – såsom parkeringsavgifter, vänteavgifter, taxametrar etc.


Löftet om den bästa servicen

Det finns alla möjligheter att taxichauffören i Prag kommer att debitera dig ett pris som är mycket mer än det faktiska priset. Föraren kanske inte kan ditt språk, och fordonet kan vara mycket mindre bekvämt än du vill. Det rekommenderas starkt att boka en transfer med Prags flygplatstjänster – det tar bara 5 minuter och gör att du kan undvika alla risker som nämns ovan. Även om vissa kunder kan vara misstroende mot en taxiuthyrning online med mer än rättvisa villkor, garanterar vi att tjänsten vi tillhandahåller helt enkelt är elit (inga förskottsbetalningar krävs).