Njut av promenader och sightseeingturer i Prag med engelska kommentarer

Utförs av licensierade guider

Promenader och turer – Vanliga frågor | Mötesplats | Om promenader | Privata turer

Ett av de bästa sätten att njuta av din rundtur i, och stanna i, Prag är genom att delta i vandringsturen runt staden. Inte bara kommer du att stöta på de bästa platserna som du måste se runt om i staden, utan våra örnögda guider kommer också att introducera dig till många dolda platser och sevärdheter som du definitivt inte kommer att lägga märke till på egen hand! Vandringsturerna i Prag är en fantastisk möjlighet för dig att lära känna stadens rika historia och underbara arkitektur och hjälpa dig att få kontakt med den.

För att säkerställa att alla turister kan njuta av vandringsturerna i Prag, har vi en grundläggande gratis vandringstur i Prag, som du kan delta i om du springer på en begränsad budget. Våra turer genomförs dagligen, och alla avgår vanligtvis från Gamla Stans torg i stadens centrum, om inte annat anges.

Vi erbjuder också en sightseeingtur med buss, som är perfekt för dig om du inte är intresserad av att gå. Du kommer att hämtas från ditt hotell och ta dig runt i staden och titta på de vackra sevärdheterna som Prag har att erbjuda.

PAT Guide
mars 22, 2022

Pragborgen via den kungliga vägen

Res över Karlsbron och besök slottet – en av de största fästningarna i Centraleuropa och Tjeckiens kärna. Du kommer att gå över den kungliga vägen och stöta på sådana som St Vitus-katedralen, det gamla kungliga palatset, den charmiga kungliga trädgården, St George-basilikan och Golden Lane.
mars 22, 2022

Prag gratis vandringstur

På denna fyra timmar långa guidade rundtur, gratis för alla våra flygplatstransferkunder, kommer du att se Prags mest anmärkningsvärda sevärdheter, inklusive Vaclavplatsen, Pragborgen och Karlsbron. Turen genomförs på engelska.
mars 22, 2022

Prag by Night Tour

Perfekt för turister med en kväll över, den här turen tar dig med på en graciös kryssning på floden Moldau och låter dig njuta av Prags hisnande nattljus. Du kommer att resa med buss för att komma till båten, varifrån du kan njuta av oöverträffade sevärdheter i Prags nattliv. En varm och kall buffé och livemusik på båten kommer att göra din kväll ännu mer underhållande!
mars 22, 2022

Överlägsen rundtur i Prag

Eftersom den här turen är den mest populära bland turister kommer den här turen att introducera dig till alla de bästa platserna i Prag. Denna sex timmar långa rundtur består av en vandringstur, en båtkryssning på floden Moldau, lunch och en spårvagnsresa.
mars 22, 2022

Ölkulturtur

Denna vandringstur tar dig till de mest populära barerna och pubarna i Prag, där du kommer att kunna njuta av prover på lokala ölsorter och få kunskap om landets ölbryggningshistoria. Om du är en barfly och/eller en ölälskare, så är detta definitivt turen för dig.
mars 22, 2022

Grand City Tour

Denna turné i tre delar är fantastisk, eftersom den minutiöst lyfter fram Prag som en historisk och arkitektonisk pärla i Centraleuropa. Denna turné varar i tre och en halv timme, består av promenader och buss- och båtturer, och visar dig det allra bästa av Prag, inklusive Gamla stan, Nya stan, Lillstaden och Hradčany.

Privata guider

Du kan också välja att njuta av privata turer som täcker staden Prag och hela Tjeckien – utförda av professionella guider. Våra guider är licensierade och tillräckligt kvalificerade, med nödvändig utbildning och certifikat från Prags informationstjänst. Deras omfattande kunskaper om språk, historia, arkitektur och konst är en stolthet för oss. Våra guider kan berätta på de flesta vanliga språken (som tyska, spanska, portugisiska, franska, holländska, italienska och ryska). Du kommer att debiteras ett fast pris per timme för guidens tjänster, och detta pris kommer inte att påverkas av antalet personer du har i din grupp (vi rekommenderar dock att du har max 20 personer per guide). Vår standardpris är från 500 CZK per timme för de flesta vanliga språken.

För exakt priserbjudande kan du kontakta oss här.

Rabatter

Du kommer att kunna få 11 % rabatt om du bokar en flygplats- eller tågstationstransfer hos oss och om du förskottsbetalar online – både för din turné och din transfer. Skriv "Transport och utflykt 11% rabatt" när du bokar, så kommer du att vara berättigad till rabatten. Bokningen måste betalas minst 24 timmar före hämtning eller turnédatum.

Rabatten kommer inte att gälla för turer som redan är rabatterade, såsom specialerbjudandet Superior Tour och middagen på flodkryssningen. Standard avbokningsregler gäller.