Samarbetstjänster och förmåner för vanliga kunder och resebyråer

Vår flotta | Våra förare | PDF-presentation | CZK prislista | EUR prislista

Partnerskap

Hotell och andra resebyråer, tillsammans med resebyråer och företag som kräver transfer regelbundet, kan njuta av samarbetet och specialpriserna för Prags flygplatstransfer. Priserna är förhandlingsbara på individuell basis. Du kan klicka här för att ladda ner partnerskapets allmänna prislista.

Du kan också gå med i vårt affiliateprogram och tjäna provision på remissförsäljning om du driver en webbplats relaterad till resor i Prag.

Stamkunder

Våra stamkunder kan njuta av konkurrenskraftiga partnerskapspriser – oavsett om de är enskilda kunder eller företagsgrupper – vilket garanterar att du sparar en betydande summa pengar för samma högsta kvalitet och oöverträffade service! Så om du reser till Prags flygplats regelbundet, kontakta oss nu!

Transport för företagsgrupper

Om du äger eller leder en företagsgrupp, och dina anställda behöver resa till Prags flygplats regelbundet, kan du tänka på vår kompletta transporttjänst. Du kommer att erbjudas mycket professionella förare, en uppdaterad, bekväm och imponerande bilpark, konkurrenskraftiga priser, betalning med faktura och en 100 % pengarna-tillbaka-garanti (inga frågor), för att bara nämna några av de många fördelarna vi har att erbjuda. Som en extra fördel kommer våra artiga och engelsktalande chaufförer att se till att alla utländska kunder eller affärspartners som du kan ha besökt Prag kommer att välkomnas ordentligt och få en trevlig och bekväm resa, utan chans att bli lurad av den oärliga gula taxin förare.

Hotelltransport

Detta är en av de bästa och viktigaste delarna av vårt företag. Många betydande hotell och semesterlägenheter i Prag använder regelbundet våra transporttjänster för sina gäster. Om du äger eller förvaltar ett hotell eller en semesterlägenhet, kontakta oss; vi kommer helt säkert att möta alla dina krav.

Operativa rutiner

Privat överföring

Våra artiga och engelsktalande chaufförer väntar på dig på flygplatsen när du anländer. De kommer att hålla ett kort med ditt namn (eller ditt företags namn, vilket du föredrar) så att du enkelt kan hitta dem. Om de måste vänta länge kommer de att parkera sina fordon på en närliggande, säker parkeringsplats. Om det är mer sannolikt att du kommer ut från flygplatsen inom kort kommer fordonen att parkeras på "korttidsparkeringsbanan" precis utanför terminalbyggnaden.

Du kan få kortet som föraren kommer att hålla anpassat efter dina önskemål. Du kan till exempel inkludera ditt företags logotyp på kortet för enklare identifiering. Några av våra vanliga företagskunder använder denna metod.

Delad transfer från dörr till dörr

När våra chaufförer tilldelas "överföringsjobb" blir de tillsagda att ta emot alla shuttlepassagerare från ett flyg. Alla våra shuttlepassagerare från samma flyg åker i samma fordon (ibland transporteras passagerare från andra flyg som anländer ungefär samtidigt i samma fordon). Normalt tilldelar vi en minibuss för åtta passagerare, men inte alltid; ibland skickar vi en vanlig sedan eller en stor minibuss. Vi bryr oss om våra kunders värdefulla tid, så vi försöker minimera deras väntetid genom att endast ha shuttlepassagerare från samma flyg som reser i samma delade fordon. Väntetiden är relativt kort – vanligtvis mellan fem och femton minuter, max. Vanligtvis sätts högst tre separata grupper av resenärer samman på samma rutt från flygplatsen.