Vi är väldigt lätta att hitta!

Promenader – mötesplats (Gamla stans torg)

Mötesplatsen för alla våra promenader, utom öl- och spökturerna) är i hörnet av Parisgatan (Pařížská) och torget i Gamla stan. Det ligger mittemot St. Nicholas Church och precis bredvid det tjeckiska turistkontoret. Din hotellreception kommer att ge dig vägbeskrivningen om du frågar dem.

Torget i Gamla stan är ett av Prags mest populära turistmål och ligger bara fem minuters promenad från tunnelbanestationen Staromestsa. Du hittar vår guide som väntar på dig med ett rött paraply med vårt företags logotyp på. Du uppmanas att vara där minst 10 minuter innan vandringen börjar.

Identifiera din guide

Reseledaren kommer att bära ett rött paraply med vårt företags namn och logotyp på.

Marianské-torget

Marianské-torget är endast mötesplatsen för den andra delen av vår gratis vandringstur.

Identifiera din guide

Reseledaren kommer att bära ett rött paraply med vårt företags namn och logotyp på.

 

När man ska anlända

Vi rekommenderar att du anländer 10 minuter innan vandringsturen startar eller 15 minuter innan båtens avgångstid.

 

Boka tidigt

Våra turer är begränsade i kapacitet, så vi föreslår att du bokar online tidigt för att säkerställa din plats på turnén. Detta är särskilt tillämpligt på våra flodkryssningar, eftersom de har begränsade sittplatser.

 

Taxi till och från mötesplatsen

Om du vill kan vi hämta dig från ditt hotell och släppa dig vid mötesplatsen och sedan returnera dig till ditt hotell eller destination efter att turnén är över. Du kan boka denna tjänst, speciellt om hotellet du bor på inte ligger i stadens centrum. För varje riktning (till eller från) tar vi ut 300 CZK för en grupp på 1-4 personer och 400 CZK för 5-8 personer.

 

Båtar – Avgångsbrygga

Eftersom vi har olika kryssningar (middag, lunch och jazzbåtskryssningar) finns det olika mötesplatser. När du har gjort bokningen kommer du att få en bekräftelse via e-post med detaljerad information om avgångspunkt och tid.