Det är lätt som en plätt...

Anländer till centralstationen (Hlavní Nádraží)

När du anländer till centralstationen kommer du att se vår chaufför vänta vid tågstationshallen, precis bredvid restaurangen Burger King, och hålla ett kort med vår företagslogotyp och ditt namn tryckt på. När du kommer från plattformen till ankomsthallen måste du passera Burger King; det är lätt att hitta. Vid tågförseningar eller andra oförutsebara omständigheter väntar vi på passagerare och kontrollerar ankomststatus online. Om du anländer förr eller senare tar vi inte ut några extra avgifter.

I det osannolika fallet, om du inte kan se vår förare eller om du upplever andra problem, kan du ringa vår avgiftsfria hjälplinje för hjälp.

 

Anländer till Holešovice Station (Nádraží Holešovice)

Om du anländer till Holešovice tågstation kommer vår förare att vänta vid tågstationens perrong (den som ditt tåg anländer till), med ett kort med vår företagslogotyp och ditt namn tryckt på. I händelse av en tågförsening eller andra oförutsebara omständigheter, väntar vi på passagerare och kontrollerar online status för deras ankomst. Om du anländer förr eller senare tar vi inte ut några extra avgifter.

I det osannolika fallet om du inte kan se vår förare eller om du upplever andra problem kan du ringa vår avgiftsfria hjälplinje för hjälp.