Letar du efter en utflykt eller dagsutflykt under din vistelse i Prag? Sök inte mer!

Vanliga frågor - Utflykter

Delade utflykter

Eftersom de är vanliga utflykter, hålls dessa enligt fasta scheman och är därför inte lika flexibla som privata utflykter. Minibussen du kommer att åka med kommer att delas av andra som deltar i de gemensamma utflykterna.

Våra ordinarie turnépriser debiteras per person och inkluderar följande:

  • Upphämtning från ditt hotell
  • Entréavgifter för attraktioner
  • Lunch (på utvalda turer)
  • Kvalificerad reseledare med tillräcklig kunskap om de besökta platsernas historia och bakgrund

Obs: Om du reser med en grupp på mer än 12 personer och bokar en delad utflykt, så kommer vi (i de flesta fall) att ordna ett fordon enbart för din grupp.


Fördelar:

  • Billigare än privata utflykter
  • Bra tillfälle att träffa nya människor, speciellt om du reser ensam

Nackdelar:

  • Strikt fast datum och tid
  • Begränsad tid för att utforska de besökta platserna

Flexibla privata utflykter

De privata utflykterna vi erbjuder är 100 % flexibla och anpassningsbara, och du kan till och med välja den rutt du ska ta och de sevärdheter du kommer att se längs vägen. Dessutom kan du välja tidpunkten för turnén för att passa din bekvämlighet och tiden du kommer att spendera på varje plats du besöker! (Turnpriset kommer att justeras i enlighet med förkortningen eller förlängningen av tiden som spenderas på varje plats.)

Alla våra privata turer kommer med följande fördelar:

  • Ett standardfordon: Vi tillhandahåller en sedan för grupper på upp till fyra personer och antingen en minibuss eller en buss för större grupper. Priserna är inklusive vänteavgift på destinationen och transfer tillbaka till ditt hotell. I priset ingår inte extra körning runt området efter ankomst till önskad destination. Pauser i badrummet och stopp för förfriskningar ingår i priset.
  • Engelsktalande förare: Du kommer att få den grundläggande informationen du behöver veta om de platser du kommer att besöka från våra engelsktalande förare. Du kan använda de många kostnadsfria broschyrerna och kartorna som finns på turistinformationscentren för all ytterligare information du kanske vill veta.

Valfri reseguide: Reseguider ingår inte i privata turer och utflykter, men vi kan ordna en reseledare som följer med dig på din utflykt om du behöver en - mot en extra kostnad. Meddela oss när du gör din bokning, så tar vi hand om resten. Reseguiden kan upplysa dig om dina valda resmål på flera språk, såsom tyska, spanska, ryska, portugisiska, italienska och franska. Guiderna kommer att räknas till antalet personer i din grupp. Om du till exempel har totalt fyra personer i din grupp, så kommer priset med en reseledare att räknas som en utflykt på fem personer. Priserna för våra privata utflykter bestäms per fordon och inte av storleken på din grupp. Det betyder att om du reser med en grupp på 1-4 personer, måste du betala priset för en sedan, och för en grupp på 5-8 personer debiteras du priset för en minivan. Med andra ord betyder det att ju fler personer du har i din grupp, desto mindre måste du betala per person.

Vi har lärt oss så mycket på den här resan till Karlovy Vary. Tack för din organisation och den stora kunskap du har delat med dig av. Vår förare Peter var bättre än en professionell reseguide. Linda M., Manchester
Din utflykt var precis vad jag letade efter. Vår förare var utmärkt och informations-DVD som vi såg på vägen till Kutna Hora gjorde vår resa ännu bättre. Stort värde också, rekommenderas starkt. Tonny S.
Det är ett nöje att uttrycka min fullständiga tillfredsställelse med den fantastiska resan till Karlstejn. Kort flykt från livlig stad ... Snälla tack till Martin, din chaufför. Izzak
Hej, Vi deltog i denna turné idag, och jag ville bara skriva och säga hur mycket jag och min mamma tyckte om det! Vår guide var fantastisk och så kunnig. Kan du berätta hennes namn? Jag lämnade inget tips till henne men önskar att jag hade gjort det. Skulle du kunna förmedla mitt tackmeddelande. Helen Whitby, Storbritannien