choose your language  Prague Airport Transfers US version  Prag Flughafentransfers  Transport de l’aéroport de Prague  Taxis desde el aeropuerto Praga  Taxi dell’Aeroporto Praga  Praag Luchthaven Taxi  Prag Flygplatstaxi  Praha Flyplass Taxi  Prag Lufthavnstaxa  αεροδρόμιο Πράγα Taxi  הזמינו הסעה משדה התעופה של פראג במונית פרטית  プラハ空港送迎車  프라하 공항 택시 예약  Doprava letiště Praha Ruzyně  Такси в Праге - Аэропорт  Praga - Táxi de Aeroporto  Praha Lentokenttätaksi  Taxi z lotniska Praga  Prága repülõtéri transzfer  PRAG TRANSFER Prag Flygplatstransfers, Flygplatstaxi
INDEX | FLYGPLATSEN PRAHA | PRAG GUIDE | OM TAXICHAUFFÖRER I PRAG | TERMS & CONDITIONS | KONTAKTA OSS
Prague Airport Transfers Live Help
menu Boka Online Flygplatstransfers
menu Bokning av transport från / till järnvägsstationen.
menu Taxi prislista från flygplatsen
menu Transferer från flygplatsen till övriga städer
menu Sakerhet
menu Bilpark
menu Våra chaufförer
menu Rekommendation
menu Oftast givna frågor
menu Lyxiga limuziner
menu Transfer personer vartsomhelst
menu Taxi i Prag
menu Speciell assistans
menu PragPromenader inom Prag

Är denna tjänst billigare än taxi?
Våra priser är något billigare än priserna hos seriösa taxibolag. I andra fall kan ni få betala 2 till 3 gånger mer.
Erfarna engelsktalande förare.
Våra anställda är erfarna engelsktalande förare, vilka känner till Prag mycket väl och specialiserat sig på transporter i Prag.
Dinner On The River
Under denna resa ni kan beundra arkitektoniska prags klenoder. Om ni besöker Prag för att uppleva en romantisk veckoslutet här, missa inte denna båtresan. dinner on the river

Transferer från flygplatsen

till övriga städer

Vi kör från hela Tjeckien till Prag och Prags flygplats.
Mest kör vi mellan Prags centrum och Prags flygplats.

Vårt bolag ordnar transport mellan Flygplatsen Prag och andra städer (ställen) i Tjeckiska republiken. Vi erbjuder tre typer av transfer, enkel, retur samma dag och retur. Var snäll och kontakta oss för bokning. Snart skickar vi en exakt priskalkyl med möjligheten att göra en bindande bokning.

Ifall Ni inta kan hitta Er stad, destination i den nedan angivna prislistan, eller Ni är i grupp av fler än 4 personer, kontakta oss för exakt priskalkyl.

Boka Online

 

10% avdrag på låndistanstransfers med minibuss
Om du reser med oss mellan Prag och andra EU-städer som Wien, Nürnberg, Passau och Krakow etc., erbjuder vi 10% rabatt på sådan transport om du bokar och förskottsbetalar en Överlägsen rundtur i Prag eller Flodkryssning med middag. För att vara berättigad till denna kampanj måste du ange/lämna meddelandet “Long Distance Transport 10% discount” när du gör din bokning. Bokningar måste betalas minst 24 timmar före din upphämtning eller datumet för rundturen. Standardpolicy för avbokning gäller.

Returtransfers (transport) under samma dag
Transport (transfer) med retur samma dag: Ifall Ni bokar en returtransfer för samma dag, är det i de flesta fallen billigare att boka bara enkel transfer plus väntetidsavgift.


Väntetidsavgift: Ifall Ni begär en transfer med pauser på olika ställen utanför Prag, tar vi ut en väntetidsavgift 220 CZK / 9.10 EUR för varje timme.

Returtransfers (transport)
Priset räknas som addition av både resors kilometer, multiplicerad med tariff i konkret kilometerzon.

Era frågor har besvarats
Vilka är fördelarna med att använda er transfer jämfört med att resa med tåg eller buss?
Våra transfers tillhandahålls med nya och bekväma fordon, och restiden är kortare. Det är inga andra stopp på vägen såvida du inte ber om det (för lunch osv). Om du reser med tåg eller buss måste du även lägga till kostnaden för att ta dig till och från stationen, medan våra transfers är dörr-till-dörr.

Vi är intresserade av era tjänster men priserna är för höga för oss. Kan ni ge oss rabatt?
Tyvärr har vi inte möjlighet att ge rabatter. Vi anser att våra priser redan är mycket konkurrenskraftiga. Det enda undantaget när vi skulle kunna ge rabatt är för reseombud, och detta baserat på regelbundet samarbete och föremål för ett minimum antal bokningar. Var god kontakta oss.

Kan er chaufför rekommendera oss några trevliga platser för lunch/middag på vägen?
Ja, vår chaufför hjälper dig gladeligen med detta eller ytterligare frågor du kan tänkas ha.

Inkluderar de angivna priserna alla avgifter och dricks? Priserna som anges inkluderar allt, men inkluderar inte valfri dricks till chauffören. Det är inte obligatoriskt att ge chauffören dricks, men om du är nöjd med transporten så är dricks mellan 5 och 10% mycket uppskattat.

Kan vi boka en Mercedes E-klass för denna rutt? Ja, du är välkommen att välja detta alternativ under bokningsprocessen. Var god notera att priset är något högre jämfört med standardfordonet.

Vilka fordon använder ni för transfers mellan städer? Var god se vår fordonsavdelning för tillgängliga bilar; vi använder endast de märken som anges i den avdelningen. Maxåldern på bilarna är fem år, men i genomsnitt är vår flotta två år gammal. Om du behöver en särskild modell var god ange detta under bokningsprocessen och vi kommer att göra vårt bästa för att möta dina förväntningar.

Vi är en grupp på 8 personer med stora väskor. Får vi plats i er minibuss? Var god kontrollera fordonsspecifikationerna i vår fordonsavdelning eller e-posta oss innan du gör en bokning. Tyvärr är det mycket troligt att du inte får plats i våra standardbussar, som utformats för 8 passagerare, om du har stort bagage. Om detta är fallet behöver vi ordna en större (och betydligt dyrare) minibuss för upp till 20 passagerare, möjligen med en bagagebärare.

Vi är en grupp på 3 personer med stora väskor. Ska vi boka en sedan, eller använda den kostnadsfria uppgraderingen till minibuss? Om du inte tror att era väskor får plats i ett standard sedanfordon är det alltid säkrare att förhandsboka en minibuss. 

Kan vi stanna för ett toalettbesök eller en snabb matbit på vägen? Ja, självklart - korta stopp på upp till 15 minuter är kostnadsfria. För längre stopp kan en väntavgift tas ut, men du är välkommen att konsultera chauffören direkt.

Kan vi använda Wi-Fi vid användning av er transport? Var god gör en notering under bokningen och vi kommer att göra vårt bästa att tillhandahålla ett kort för en kostnadsfri Wi-Fi hotspot.

Jag ska på ett möte och vill att chauffören väntar på mig innan jag åker tillbaka. Vilket är det bästa bokningsalternativet? I de flesta fall är det bästa och billigaste alternativet att boka en återresa samma dag. På det viset behöver du inte betala för en återresa utan endast för en enkel resa plus väntavgift. Vi erbjuder till och med att du kan åka tillbaka till Prag – antingen till flygplatsen eller till stadens centrum.


Company Logo

Vandring I Prag Gratis

UK & Tjeckiska transportföretag
PRAGUE AIRPORT TRANSFERS spol. s.r.o. IC 27593622
Kort om oss
Vårt bolag har ordnat transport i Tjeckiska republiken och från flygplatsen redan i många år. Kort sagt erbjuder vi en pålitlig och komfortabel transport för fasta pris. Vi samarbetar med många flygbolag, hotell i Prag och resebyråer särskilt i Storbritannien.
Enkel bokning och betalning.
Ifall ni önskar att beställa transport från flygplatsen, fyll i ett ansökningsformulär eller ring till oss. Ni kan betala kontant efter er ankomst eller online med ett kreditkort (betalning i förväg) med hjälp av service Paypal.
Var försiktiga – låt Er inte bli bestulna!
HÄR KOMMER NI ATT FÅ VETA SORGLIGA HISTORIER FRÅN PRAGS TAXISERVICE
Våra bilar erbjuder er bekväm,
pålitlig och billig transport från eller till Prags flygplats. Ni slipper att vänta i kö för dyra taxibilar och upptrissade priser.

(C) Prague Airport Transfers s.r.o.| Gratis Transfer | Busstrafik | Kongress | Taxi i Prag | Sitemap
Prisjämförelse för transport från flygplats - PRAG APARTMENTS - PRAGUE GUIDE - PRAG ATT HYRA BIL - VÄDRET I PRAG - PRAG HOTELL - PRAG - PRAG TRAVEL