choose your language  Prague Airport Transfers US version  Prag Flughafentransfers  Transport de l’aéroport de Prague  Taxis desde el aeropuerto Praga  Taxi dell’Aeroporto Praga  Praag Luchthaven Taxi  Prag Flygplatstaxi  Praha Flyplass Taxi  Prag Lufthavnstaxa  αεροδρόμιο Πράγα Taxi  הזמינו הסעה משדה התעופה של פראג במונית פרטית  プラハ空港送迎車  프라하 공항 택시 예약  Doprava letiště Praha Ruzyně  Такси в Праге - Аэропорт  Praga - Táxi de Aeroporto  Praha Lentokenttätaksi  Taxi z lotniska Praga  Prága repülõtéri transzfer  PRAGUE TRANSFERS Prag Flygplatstransfers, Flygplatstaxi
INDEX | FLYGPLATSEN PRAHA | PRAG GUIDE | OM TAXICHAUFFÖRER I PRAG | TERMS & CONDITIONS | KONTAKTA OSS
Prague Airport Transfers Live Help
menu Boka Online Flygplatstransfers
menu Bokning av transport från / till järnvägsstationen.
menu Taxi prislista från flygplatsen
menu Transferer från flygplatsen till övriga städer
menu Sakerhet
menu Bilpark
menu Våra chaufförer
menu Rekommendation
menu Oftast givna frågor
menu Lyxiga limuziner
menu Transfer personer vartsomhelst
menu Taxi i Prag
menu Speciell assistans
menu PragPromenader inom Prag

Är denna tjänst billigare än taxi?
Våra priser är något billigare än priserna hos seriösa taxibolag. I andra fall kan ni få betala 2 till 3 gånger mer.
Erfarna engelsktalande förare.
Våra anställda är erfarna engelsktalande förare, vilka känner till Prag mycket väl och specialiserat sig på transporter i Prag.

Villkor
Prague Airport Transfers

Den kund som använder tjänsterna hos Företaget, PRAGUE AIRPORT TRANSFERS, Inc. med säte i Komornická 1982/7, Prag, Postnummer 160 00, ID Nr.: 27593622, samtycker till dessa Villkor, och genom att skriva under eller göra en beställning eller ingå i ett avtal eller utföra en bokning utgör ett uttryckligt samtycke till dessa Villkor till vilka beställningen eller avtalet hänvisar till. Den kund som inte samtycker till dessa Villkor är inte berättigad att ingå i eller underteckna några avtalshandlingar med Företaget.

Grundläggande avtalsvillkor

Företaget - en leverantör eller förmedlare av tranporter PRAGUE AIRPORT TRANSFERS, Inc. med säte i Komornická 1982/7, Prag, Postnummer 160 00, ID Nr.: 27593622, vilken tillhandahåller transport enligt dessa Villkor

Kunden - en person eller företag som använder sig av Företagets tjänster som ett underlag för beställningen eller avtalet

Tjänsten / Transport - Transport eller transportförmedling till Kunden, tillhandahållit eller förmedlat av Företaget

Beställningsmetoder

Alla tjänster tillhandahålls i form av förhandsbokningar; men, om du är i behov av ett fordon omedelbart, så kan vi vanligtvis tillhandahålla en bil inom 15 minuter. Beställningar kan göras online via vår webbplats, där ditt konto automatiskt skapas, och sedan via e-post eller via telefon.

Kundansvar

Kunden är skyldig att uppträda enligt chaufförens instruktioner under transporten och följa transportsäkerhetsregler. Kunden bekräftar att denne har informerats om alla omständigheter, inklusive säkerhetsregler, innan transport. Kunden åtar sig även att inte på något sätt skada transportörens faciliteter och att hålla fordonet rent och städat. Vid brott mot dessa skyldigheter, är Kunden medveten om skadeansvaret som orsakas av hans/hennes handlingar mot Företaget eller den beställda transportören.
Kunden är också skyldig att stiga ombord på transporten inom den avtalade tiden såvida inte den objektiva verkligheten hindrar denne från att stiga ombord på transporten i tid, till exempel på grund av de anledningar som nämns ovan.

Villkorens giltighet

Dessa Villkor gäller tills vidare med start från och med 1:a juni 2013. I händelse av förändringar i dessa Villkor, vilka förbehålls Företaget, anses Kunden vara bunden till Villkoren i den version som är giltig när avtalet undertecknades, eller när den giltiga beställningen gjordes.


Vårt löfte och garanti

Med våra generösa villkor kompenseras du för din flygplatstransfer eller andra tjänster du bokat hos oss i händelse av oförutsedda omständigheter. Inget är viktigare för oss än att behandla våra kunder väl. Vi garanterar pengarna tillbaka om du har en giltig anledning att inte vara nöjd med vår service. Även om du inte har betalat i förväg för din transferservice hos oss kan du fortfarande vara berättigad till kompensation.

Vårt löfte
Om vi misslyckas med att hämta upp dig vid den avtalade tiden på grund av oförutsedda omständigheter som är bortom vår kontroll, kommer vi att kompensera dig för det resulterande besväret, vilket är föremål för villkoren.

Betalningar
Kontant
När du betalar för din transport eller annan service tar vi emot tjeckiska kronor (CZK) och alla andra större valutor, vilket går att välja under bokningsprocessen, som brittiska pund (GBP), euro (EUR), US-dollar och andra. Kontanta betalningar i utländsk valuta baseras på den aktuella växelkursen för tjeckiska kronor på transportdagen, inte den kurs som var aktuell vid bokningsdatumet.
Med kort
Om du betalar med betal- eller kreditkort på nätet eller direkt till chauffören, kan vi debitera ditt kort i den valuta du föredrar, som CZK, EUR, GBP eller USD. Om du använder PayPal för onlinebetalning tillkommer en avgift på 4%. Om du betalar med ett kredit- eller betalkort i förväg online kommer din chaufför att informeras och du behöver inte göra något mer.
Via banköverföring
Betalning via faktura (via banköverföring) är endast möjligt på begäran. När en faktura utfärdats måste betalning erhållas innan transport om vi inte kommer överens om annat. Fakturor kan endast utfärdas i valutorna CZK, EUR, USD eller GBP. Lägsta fakturabelopp är 200 EUR, i annat fall tillkommer en handläggningsavgift på 10 EUR.

Kvitton
Vid betalning direkt till chauffören kommer denne att utfärda ett kvitto, men vid onlinebetalningar utfärdas kvitton i PDF-format och skickas via e-post.

När man ska betala för en återresa
För bokningar med en återresa eller med fler resor, kan du välja att betala det totala beloppet på en gång, eller att betala för varje resa separat. I vart fall kommer chauffören att ge dig en betalningsbekräftelse som anger det exakta beloppet som betalts. När du betalat för båda resorna ger du bekräftelsekupongen till chauffören på din återresa istället för pengar.

Betalning av handpenning
För bokningar där upphämtningsplatsen ligger utanför Prag, för utvalda VIP-limousiner, för utvalda utflykter, turer och bokningar för större grupper där buss krävs, kan vi komma att kräva en handpenning (på minst 30% som ska betalas 24 timmar innan upphämtningstid). Om detta är fallet kommer vi att informera dig när vi bekräftar din bokning.

Debitering av väntavgift
Om ditt flygplan eller tåg är försenat kommer du inte att debiteras någon väntavgift. För upphämtning vid flygplats väntar vår chaufför upp till 60 minuter från den faktiska ankomsttiden, sedan försöker vi kontakta dig. Om du är sen för din upphämtning väntar chauffören upp till 15 minuter kostnadsfritt, sedan försöker vi kontakta dig och meddela dig om en möjlig väntavgift utöver den tiden. Om din resa har flera stopp (till exempel om du vill resa till en plats där vi väntar på dig innan vi kör dig någon annanstans), kommer vi att debitera en väntavgift (avgifterna finns listade på vår webbsida).

Ändringar och avbokningar

  • Vanlig transfer, pendelbuss, buss

Om du av någon anledning önskar ändra eller avboka din resa, kan du göra det via kundgränssnittet på vår hemsida, skicka oss ett e-postmeddelande, eller ringa oss innan du åker – eller minst två timmar före ankomst till Prag. Om du redan betalat för din resa kommer vi att ge dig fullständig återbetalning. Vänligen meddela oss om ditt flygbolag ställer in eller ändrar din flygning.

  • När upphämtningen är utanför Prag

Ändringar och avbokningar av transporter där startpunkten inte är i Prag är föremål för annan policy gällande avbokning. Avbokningen måste ske minst 24 timmar före den planerade resan, i annat fall tar vi ut en avbokningsavgift på 100%.

  • Limousiner

Ändringar och avbokningar av lyxlimousiner (som Lincoln, Hummer och Mercedes S-klass) är föremål för andra avbokningsvillkor än våra vanliga transporttjänster i Prag. Avbokningen måste ske minst 24 timmar före den planerade resan, i annat fall tar vi ut en avbokningsavgift på 100%.

  • Turer och utflykter

Vi förstår att väderförhållanden är viktiga för att fatta beslut om huruvida du ska delta i vissa turer eller utflykter. Avbokningen måste ske minst två timmar före den planerade resan, i annat fall tar vi ut en avbokningsavgift på 100%.

Återbetalningar/kompensationer
Om du har avbokat din förbetalda tjänst online och du är berättigad till en återbetalning så kommer krediten automatiskt utfärdas inom några dagar tillbaka till kortet som användes för betalningen. I annat fall måste alla anspråk på återbetalning och kompensation ske inom 30 dagar antingen skriftligen eller via e-post. Utöver den perioden är du inte berättigad till återbetalningar/kompensationer, men vi undersöker ändå din reklamation. Detta påverkar inte dina lagstadgade rättigheter. Kompensation begränsas till det maximala beloppet för transportkostnaden.

Reklamationer
Vid den osannolika situationen att problem uppstår, var god följ detta reklamationsförfarande. För att vara berättigad till ditt kompensationsanspråk, kontakta oss omedelbart om du inte kan hitta din chaufför eller upplever något annat problem med vår service. Om problemet sedan inte blir löst direkt på telefon, var god skriv till oss med alla detaljer kring din reklamation.Vi anser alla Era personliga uppgifter att vara konfidentiella och vi delar dem absolut inte med andra företag.

Company Logo

UK & Tjeckiska transportföretag
PRAGUE AIRPORT TRANSFERS spol. s.r.o. IC 27593622
Om oss
Vårt bolag har ordnat transport i Tjeckiska republiken och från flygplatsen redan i många år. Kort sagt erbjuder vi en pålitlig och komfortabel transport för fasta pris. Vi samarbetar med många flygbolag, hotell i Prag och resebyråer särskilt i Storbritannien.
Enkel bokning och betalning.
Ifall ni önskar att beställa transport från flygplatsen, fyll i ett ansökningsformulär eller ring till oss. Ni kan betala kontant efter er ankomst eller online med ett kreditkort (betalning i förväg) med hjälp av service Paypal.

(C) Prague Airport Transfers s.r.o.| Gratis Transfer | Busstrafik | Kongress | Taxi i Prag | Sitemap
Prisjämförelse för transport från flygplats - PRAG APARTMENTS - PRAGUE GUIDE - PRAG ATT HYRA BIL - VÄDRET I PRAG - PRAG HOTELL - PRAG - PRAG TRAVEL