choose your language  Prague Airport Transfers US version  Prag Flughafentransfers  Transport de l’aéroport de Prague  Taxis desde el aeropuerto Praga  Taxi dell’Aeroporto Praga  Praag Luchthaven Taxi  Prag Flygplatstaxi  Praha Flyplass Taxi  Prag Lufthavnstaxa  αεροδρόμιο Πράγα Taxi  הזמינו הסעה משדה התעופה של פראג במונית פרטית  プラハ空港送迎車  프라하 공항 택시 예약  Doprava letiště Praha Ruzyně  Такси в Праге - Аэропорт  Praga - Táxi de Aeroporto  Praha Lentokenttätaksi  Taxi z lotniska Praga  Prága repülõtéri transzfer  PRAG TRANSFERS
INDEX | FLYGPLATSEN PRAHA | PRAG GUIDE | OM TAXICHAUFFÖRER I PRAG | TERMS & CONDITIONS | KONTAKTA OSS
Prague Airport Transfers Live Help
menu Boka Online Flygplatstransfers
menu Bokning av transport från / till järnvägsstationen.
menu Taxi prislista från flygplatsen
menu Transferer från flygplatsen till övriga städer
menu Sakerhet
menu Bilpark
menu Våra chaufförer
menu Rekommendation
menu Oftast givna frågor
menu Lyxiga limuziner
menu Transfer personer vartsomhelst
menu Taxi i Prag
menu Speciell assistans
menu PragPromenader inom Prag
menu Exkursioner

Våra bilar erbjuder er bekväm,
pålitlig och billig transport från eller till Prags flygplats. Ni slipper att vänta i kö för dyra taxibilar och upptrissade priser.
Är denna tjänst billigare än taxi?
Våra priser är något billigare än priserna hos seriösa taxibolag. I andra fall kan ni få betala 2 till 3 gånger mer.
Erfarna engelsktalande förare.
Våra anställda är erfarna engelsktalande förare, vilka känner till Prag mycket väl och specialiserat sig på transporter i Prag.
Jazz Boat
åktur ackompanjerat med jazz. Jazz Boat

Oftast givna frågor

Era frågor har besvarats

Jag har inte fått bekräftelse. Vad ska jag göra?
Om du inte har fått bekräftelse av beställningen per e-post inom 2 timmar, ta kontakt med oss igen. Oftast beror det på att vissa spamskydd inte sorterar meddelanden korrekt. Kolla därför gärna i din spam först och se om bekräftelsen inte har hamnat där.

Hur bokar man?
Den rekommenderade metoden är att boka på nätet – fyll bara i de begärda uppgifterna och en bekräftelse skickas till dig direkt. Du behöver inte betala i förväg eller ange några kortuppgifter för att säkra din bokning. För mer komplicerade rutter och särskilda krav är det bäst att kontakta oss via e-post. Du kan även göra bokningar via telefon (även om det är en mindre rekommenderad metod) – i detta fall bör du ha ditt flygnummer, din ankomsttid och huvudsakliga passagerarnamn till hands för att snabba upp bokningsprocessen.

Hur kan jag betala?
Hos oss kan du betala både kontant eller med kort via nätet eller direkt i bilen. Vi tar emot fakturor från företag. Detta måste dock avtalas på förhand. Kontant tar vi emot både tjeckiska kronor och EUR, SEK (svensk krona), GBP, USD.

När ska jag betala?
Om du vill betala bägge hälfterna direkt får du en voucher från chauffören som bekräftelse på att du har förbetalt returresan.

Jag vill ha kvitto.
Våra chaufförer ger dig kvitto på begäran. Om du vill kan du även få en faktura för ditt företag.

Hur använder ni min angivna ankomsttid till flygplatsen för att beräkna min upphämtningstid?
När du gör en transferbokning från Prags flygplats förser du oss med ankomsttiden för ditt flyg. Härifrån spårar vi ditt flyg i “realtid” så att oavsett om ditt flyg anländer enligt angiven tid, tidigt eller sent, är vi medvetna om din flygstatus och kommer att möta upp dig baserat på din faktiska ankomsttid. Vi räknar även in den tid du behöver för att hämta ut ditt bagage vid bagageutlämningen. Chauffören finns i ankomsthallen omkring 10 minuter efter din faktiska ankomst.

Jag vill använda era tjänster man jag är rädd att jag kommer missa mitt anslutande flyg. Vad rekommenderar ni?
Om du har möjlighet att informera oss om den osannolika händelsen att du, till exempel, missat ditt anslutningsflyg, ändrar vi din bokning i enlighet med detta – det kostar inget extra. Du kan e-posta oss, ringa eller till och med skicka ett SMS till +420 777 777 237 angående ditt missade flyg.

Vilken tid hämtar ni upp mig på avresedagen?
Vi rekommenderar vanligtvis en upphämtningstid för din transfertjänst till omkring två-och-en-halv timme innan din avgång för flygningar utanför EU och två timmar innan EU-flygningar avgår. I slutändan kan du dock själv bestämma din avgångstid.

Kan jag betala med kort över telefon?
Ja, men endast för bokningar där en deposition krävs. Depositioner krävs vanligtvis endast för transfers med utgångspunkt utanför Prag, och för utvalda limousiner. För betalningar över telefon tar vi endast emot VISA och Mastercard, och tar endast ut 30 eller 50% av det totala beloppet, där resten betalas direkt till chauffören. I annat fall kan du betala mycket enkelt över internet eller med kort till chauffören.

Vilka är era öppettider?
Vi driver transporttjänster i Prag 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, 365 dagar om året, inklusive alla storhelger. Men, om du önskar göra en ny bokning som är utanför våra normala kontorstider (från midnatt till 07:00) så hanterar vi endast akuta ärenden, och nya bokningar tas inte emot. Transport för dessa tider måste anordnas i förväg.

Erbjuder ni andra transportrutter förutom rutter till Prags flygplats?
Ja, förutom transfer till och från Prags flygplats erbjuder vi även transport till och från alla Prags tåg-/busstationer, och taxitjänster inom Prag. Vi kan även anordna transfer på begäran från Prag stad eller flygplats till vilken plats du än önskar åka till.

Jag behöver ändra/avboka en beställning - vad ska jag göra?
Om du behöver ändra eller avboka en beställning eller korrigera dina uppgifter, klicka på den relevanta länken i din bekräftelse och logga in i din bokningsadministration; eller e-posta eller ring oss mellan 07:00 och midnatt.

Vad händer om jag avbokar min resa?
Du kan avboka din beställning när som helst. Om du är berättigad och din bokning var betald i förväg, kommer din återbetalning automatiskt ske till det kort som användes för betalningen. Vanligtvis gäller att för alla bokningar gjorda i Prag som inte tillhandahålls som VIP-fordon medges alltid en återbetalning om du avbokar minst 2 timme före din upphämtning. För exakta detaljer, var god se våra villkor.

När kan jag göra en bokning för flygplatstransfer?
Vårt system gör det möjligt för dig att göra en transportbokning i Prag så tidigt som 365 dagar före din resdag.

Lämnar man dricks i Tjeckien?
Ja, det gör man. Är man nöjd med tjänsten lämnar man vanligtvis 5–15% dricks. Men det är helt upp till dig så klart.
 
Vår gruppen bor på olika hotell, betalar vi det tillägg?
Vanligtvis tillägg betalas ej och 2 hotell numera ingår i priset. Undantaget gäller för hotell som ligger långt ifrån varandra.

Vad händer när flyget försenas?
Chaufför är automatisk underrättad om ändringen av vår expeditör som kollar flygtidtabell online. Men varken tillägg eller extrabelopp görs pga fördröjningen.

Kan man beställa transport för flera än 4 personer?
Ja visst. Du får beställa transport för hur många personer du vill. Grupper på flera än 4 personer får en egen buss eller minibuss.

Hur lång tid tar resan mellan flygplatsen och Prags centrum?
Resan tar normalt cca 25 minuter. Finns det mycket trafik kan den dock ta upp till 40-45 minuter.

Gäller priserna på webbsajten bil eller person?
Priserna gäller bil. De varierar med antalet personer. Om du har mycket packning, var god och anmäl det redan vid beställning, så att vi vet att vi ska skicka en större bil.

Jag har småbarn. Behöver jag bilstol?
Vi ordnar bilstol själva om du vill. Säg bara till att du behöver en när du beställer din taxi.

Jag behöver speciell vård.
Det är inget problem för oss. Vi ser till att ordna allt du behöver. Säg bara till när du beställer din taxi. Vi hjälper gärna våra rörelsehindrade kunder.

Jag har mycket packning eller ovanligt stort bagage.
Det är inget problem för oss. Säg bara till när du beställer din taxi.

Vad har vi för arbetstider?
Vi kör dygnet runt, men bara på beställning. Om du vill resa mycket sent på natten eller mycket tidigt på morgonen, var god och beställ din taxi minst 24 timmar i förväg. Tack.

Company Logo

Vandring I Prag Gratis

Vi realiserar två typer av transport:
- privat taxi transport
- shuttle transport (delade transport)
UK & Tjeckiska transportföretag
PRAGUE AIRPORT TRANSFERS spol. s.r.o. IC 27593622
Kort om oss
Vårt bolag har ordnat transport i Tjeckiska republiken och från flygplatsen redan i många år. Kort sagt erbjuder vi en pålitlig och komfortabel transport för fasta pris. Vi samarbetar med många flygbolag, hotell i Prag och resebyråer särskilt i Storbritannien.
Enkel bokning och betalning.
Ifall ni önskar att beställa transport från flygplatsen, fyll i ett ansökningsformulär eller ring till oss. Ni kan betala kontant efter er ankomst eller online med ett kreditkort (betalning i förväg) med hjälp av service Paypal.
Prags flygplats
Prags flygplats Ruzyne ligger cirka två mil väster om staden. Cirka 40 minuters resa med ordinarie lokalbuss och tunnelbana. Terminal: Incheckning sker i terminal North 2.

(C) Prague Airport Transfers s.r.o.| Gratis Transfer | Busstrafik | Kongress | Taxi i Prag | Sitemap
Prisjämförelse för transport från flygplats - PRAG APARTMENTS - PRAGUE GUIDE - PRAG ATT HYRA BIL - VÄDRET I PRAG - PRAG HOTELL - PRAG - PRAG TRAVEL