choose your language  Prague Airport Transfers US version  Prag Flughafentransfers  Transport de l’aéroport de Prague  Taxis desde el aeropuerto Praga  Taxi dell’Aeroporto Praga  Praag Luchthaven Taxi  Prag Flygplatstaxi  Praha Flyplass Taxi  Prag Lufthavnstaxa  αεροδρόμιο Πράγα Taxi  הזמינו הסעה משדה התעופה של פראג במונית פרטית  プラハ空港送迎車  프라하 공항 택시 예약  Doprava letiště Praha Ruzyně  Такси в Праге - Аэропорт  Praga - Táxi de Aeroporto  Praha Lentokenttätaksi  Taxi z lotniska Praga  Prága repülõtéri transzfer  PRAG FLYGTAXIPrague Airport Transfers - Prag FlygTaxi
INDEX | FLYGPLATSEN PRAHA | PRAG GUIDE | OM TAXICHAUFFÖRER I PRAG | TERMS & CONDITIONS | KONTAKTA OSS
Prague Airport Transfers Live Help
menu Boka Online Flygplatstransfers
menu Bokning av transport från / till järnvägsstationen
menu Taxi prislista från flygplatsen
menu Transferer från flygplatsen till övriga städer
menu Sakerhet
menu Bilpark
menu Våra chaufförer
menu Rekommendation
menu Oftast givna frågor
menu Lyxiga limuziner
menu Transfer personer vartsomhelst
menu Taxi i Prag
menu Speciell assistans
menu PragPromenader inom Prag
menu Exkursioner

Är denna tjänst billigare än taxi?
Våra priser är något billigare än priserna hos seriösa taxibolag. I andra fall kan ni få betala 2 till 3 gånger mer.
Erfarna engelsktalande förare.
Våra anställda är erfarna engelsktalande förare, vilka känner till Prag mycket väl och specialiserat sig på transporter i Prag.
Det är bättre att ägna 5 minuter åt bokning
av transfer från Flygplatsen Prag, än att bli bestulen av en oärlig taxichaufför eller att ta reda på, att chaufförens bil och språkkunskaper inte motsvarar Era förväntningar.
Var försiktiga – låt Er inte bli bestulna!
HÄR KOMMER NI ATT FÅ VETA SORGLIGA HISTORIER FRÅN PRAGS TAXISERVICE

Prisjämförelse för transport från flygplats

Va säger du på att välja Taxi,

Shuttle eller ta lokaltrafik?

Vi realiserar två typer av transport:

Att ta sig från eller till flygplatsen i tid tenderar alltid att vara en aning stressande. Och i synnerhet i Prag är det aldrig lätt att ta sig från flygplatsen via kollektivtrafik. Men den goda nyheten är att du inte behöver oroa dig längre, eftersom Prague Airport Transfers står till din tjänst och garanterar att göra din resa mycket mer avkopplande.

Vi bedriver tre sorters transporttjänster

- Privat taxitransport

Om du inte vill använda dig av vanlig taxi (flygplatsens kollektiva taxis använder taxameter) på grund av risken att du kan överdebiteras, så kan du använda vår privata taxiservice och dra nytta av våra mest generösa garantier. Bäst värde och komfort för grupper bestående av 3 passagerare eller fler.

- Delad skyttelbuss (dörr-till-dörr)

Delad skyttelbuss är endast av bra värde för dem som inte har bråttom, eller som har liten budget. Om du reser i grupp på mindre än tre personer representerar skyttelbuss utmärkt värde.

- Lyxlimousiner

För det där speciella tillfället kan du resa med stil i en av våra sträckta limousiner eller executive-bilar.

Lokaltrafik från/till flygplats:
Du tar dig till närmaste t-banestation ganska lätt genom att åka lokaltarafik från flygplatsen. Lokalbussar är rejält billiga (biljetter kostar 32 CZK) och tillförlitliga. Den enda nackdelen är att lokaltrafik blir ofta överfulla och dessutom man måste byta till t-banan för att ta sig till stadskärnan. Efter en ansträngande resan slipper ofta många turister åka lokal särskilt om dom släpar bagage efter sig och känner inte till hotellets belägenhet.

Cedaz-buss:
Andra varianter är att använda Cedaz-buss, som avgår i mellanrum var ca. 30minuter och hämtar dig direkt till hållplatsen i Prags stadskärnan. Biljetten kostar 150 CZK per person. Nackdelen är att biljettpris inkluderar bara 1 bagage och bussen trafikerar bara kl 7-21.

Flygplatsens gula taxi
Du kan även åka med flygplatsens gula taxibilar som står framför terminalbyggnaden. Förvänta dig att få betala omkring 600 CZK för en åktur till stadens centrum och upp till 700 CZK om du fastnar i trafiken etc. Om du reser till den bortre änden av Prag kan du få betala upp till 1050 CZK.

För din säkerhet - kontrollera innan du bokar!
Förutom Prags överdebiterande taxichaffisar finns det idag många transferbolag, eller rättare sagt individer, som tillhandahåller kontakt enbart via e-post eller telefon men ger ingen information om deras historia eller detaljer och deras registrering/licens. Skälet är enkelt – de flesta av dem arbetar utan den rätta licensen. Men, detta behöver inte nödvändigtvis innebära att de kommer att råna dig, men det kan bli ett allvarligt problem om du blir inblandad i en olycka etc. Eller ett annat scenario är att ingen dyker upp. Använd bara ditt sunda förnuft och kontrollera innan du bokar.

Oftast givna frågor
Inlägg: Jag har läst någon gång att taxipris till Prags stadskärnan skulle kosta ungefär 400 Kč. Är det sant?
Svar: Sådana här priser gällde för 6 år sedan. Sedan dess priserna gick upp.

Inlägg: Varför erbjuder vissa företag billigare flygplatstransfer?
Svar: I de flesta fallen annonserar de här företagen priser i t.ex. euro, men betalning för transfern måste göras i den lokala valutan. Växelkursen som anges på webbsidorna är bara en klok strategi för att skaffa sig kunder. Många företag uppger också priser utan skatt. Vårt företag garanterar priser vi anger. Hos oss är det också möjlig att betala i utländsk valuta, betalning i CZK krävs inte.

Mer information Ni bör veta innan Ni bokar transfer
Svar: På många webbsidor av många företag finns inte heller några kontakter utom e-postadressen. Det fattas t.ex. registreringsnummer, information om företagets historia o.s.v. I de flesta fallen har de här företagen inte de nödvändiga tillstånden att bedriva transport från flygplatsen. Detta kan bli ett problem framför allt vid bilolyckan o.s.v. Hos många företag hittar Ni inte heller bilder på fordonen o.s.v. Många av de här företagen fungerar bara som förmedlare, i de flesta fallen kommer Ni att betala mycket mer.

Prag Flygtaxi Logo

Vandring I Prag Gratis

UK & Tjeckiska transportföretag
PRAGUE AIRPORT TRANSFERS spol. s.r.o. IC 27593622
Om företaget.
Vårt bolag har ordnat transport i Tjeckiska republiken och från flygplatsen redan i många år. Kort sagt erbjuder vi en pålitlig och komfortabel transport för fasta pris. Vi samarbetar med många flygbolag, hotell i Prag och resebyråer särskilt i Storbritannien.
Enkel bokning och betalning.
Ifall ni önskar att beställa transport från flygplatsen, fyll i ett ansökningsformulär eller ring till oss. Ni kan betala kontant efter er ankomst eller online med ett kreditkort (betalning i förväg) med hjälp av service Paypal.
Våra bilar erbjuder er bekväm,
pålitlig och billig transport från eller till Prags flygplats. Ni slipper att vänta i kö för dyra taxibilar och upptrissade priser.
Prags flygplats
Prags flygplats Ruzyne ligger cirka två mil väster om staden. Cirka 40 minuters resa med ordinarie lokalbuss och tunnelbana. Terminal: Incheckning sker i terminal North 2.

(C) Prague Airport Transfers s.r.o.| Gratis Transfer | Busstrafik | Kongress | Taxi i Prag | Sitemap
Prisjämförelse för transport från flygplats - PRAG APARTMENTS - PRAGUE GUIDE - PRAG ATT HYRA BIL - VÄDRET I PRAG - PRAG HOTELL - PRAG - PRAG TRAVEL