choose your language  Prague Airport Transfers US version  Prag Flughafentransfers  Transport de l’aéroport de Prague  Taxis desde el aeropuerto Praga  Taxi dell’Aeroporto Praga  Praag Luchthaven Taxi  Prag Flygplatstaxi  Praha Flyplass Taxi  Prag Lufthavnstaxa  αεροδρόμιο Πράγα Taxi  הזמינו הסעה משדה התעופה של פראג במונית פרטית  プラハ空港送迎車  프라하 공항 택시 예약  Doprava letiště Praha Ruzyně  Такси в Праге - Аэропорт  Praga - Táxi de Aeroporto  Praha Lentokenttätaksi  Taxi z lotniska Praga  Prága repülõtéri transzfer  PRAG FLYGTAXIPrague Airport Transfers - Prag FlygTaxi
INDEX | FLYGPLATSEN PRAHA | PRAG GUIDE | OM TAXICHAUFFÖRER I PRAG | TERMS & CONDITIONS | KONTAKTA OSS
Prague Airport Transfers Live Help
menu Boka Online Flygplatstransfers
menu Bokning av transport från / till järnvägsstationen
menu Taxi prislista från flygplatsen
menu Transferer från flygplatsen till övriga städer
menu Sakerhet
menu Bilpark
menu Våra chaufförer
menu Rekommendation
menu Oftast givna frågor
menu Lyxiga limuziner
menu Transfer personer vartsomhelst
menu Taxi i Prag
menu Speciell assistans
menu PragPromenader inom Prag
menu Exkursioner

Är denna tjänst billigare än taxi?
Våra priser är något billigare än priserna hos seriösa taxibolag. I andra fall kan ni få betala 2 till 3 gånger mer.
Erfarna engelsktalande förare.
Våra anställda är erfarna engelsktalande förare, vilka känner till Prag mycket väl och specialiserat sig på transporter i Prag.

Partners

If you have related website and you think link exchange would benfit to our visitors let us know. We can place your link in this section.

Vad har våra kunder skrivit om oss


taxi transfer recommendationBara en kort anmärkning angående den excellenta transporten från flygplatsen under vårt besök i Prag för en kort tid sedan. Vårt flyg var försenat och vi hade till och med problem med bagage, vilket försenade oss ännu mer. Hur överraskade vi inte blev när Er chaufför väntade på oss leende och körde oss till vårt hotell. Lycka till och tack.
 
Rekommendation Prag FlygtaxiVi vill bara säga ett stort tack för Er hjälp med realisering av vår semester i Prag. Era chaufförer var utmärkta och extremt hjälpsamma med allt. Vi kommer säkert att rekommendera Er till alla våra vänner.

Rekommendation Prag FlygtaxiFör ett par dagar sedan använde vi Ert bolag för transport från flygplatsen. På vägen till centrum fick vi informationer om vad man ska göra i Prag, vad man ska undvika o.s.v. Lukas, vår chaufför, meddelade under returresan, att flygplatsen var stängd på grund av snökaos. Han körde oss gratis till lunch i en lokal kafeteria i stället för att vänta på flygplatsen, under tiden höll han på att ta reda på när flygplatsen skulle öppnas igen. Det är normalt att vänta sig en komfortabel och pålitlig service, men Era tjänster var helt utomordentliga. Vi kommer säkert gärna att rekommendera Er.

taxi transfer recommendationJag måste skriva ett tackbrev för en utmärkt service förra söndagen den 31 december. Vårt flyg kom mycket tidigare trots dåligt väder. Er chaufför ändå väntade på oss och som lovat körde oss till hotell Victoria. Vid vår avresa väntade han på oss i hotellets reception exakt i tid. Tack en gång till.

taxi transfer recommendationJag vill bara säga till Er vilken utmärkt första klass service vi har fått. Hämtning på flygplatsen var perfekt och trots att vi bytte hotell var hämtning i hotellet exakt i tid. Jag vill också säga, att det är sanning vad ni skriver om att pris på taxiresor trissas upp, jag åkte taxi samma avstånd från vårt hotell 6 gånger och inte en gång betalade jag samma pris. Tack en gång till för en utmärkt transfer från flygplatsen.

taxi transfer recommendationHjärtligt tack för excellent transfer från flygplatsen den 28 augusti. Chauffören väntade på oss i ankomsthallen med en bukett rosor för min fru till vår 30 bröllopsdag, precis som avtalat. Under resan till Prags centrum fick vi många råd och rekommendationer. Både chaufförer var mycket ärliga och hjälpsamma med allt. Vid vår nästa resa till Prag kommer vi gärna att använda era tjänster igen.

Vi tillhandahĺller säker och vänlig service med engelsktalande chaufförer till lägre priser än vanliga taxichaufförer i Prag (för att inte nämna Prags mĺnga kriminella chaufförer). Som en liten välkomstpresent fĺr ni en karta över centrala Prag. Prags flygplats heter Ruzyne och ligger ca 20 km nordväst om centrum.

Prag Flygtaxi Logo

Vandring I Prag Gratis

UK & Tjeckiska transportföretag
PRAGUE AIRPORT TRANSFERS spol. s.r.o. IC 27593622
Om företaget.
Vårt bolag har ordnat transport i Tjeckiska republiken och från flygplatsen redan i många år. Kort sagt erbjuder vi en pålitlig och komfortabel transport för fasta pris. Vi samarbetar med många flygbolag, hotell i Prag och resebyråer särskilt i Storbritannien.
Enkel bokning och betalning.
Ifall ni önskar att beställa transport från flygplatsen, fyll i ett ansökningsformulär eller ring till oss. Ni kan betala kontant efter er ankomst eller online med ett kreditkort (betalning i förväg) med hjälp av service Paypal.

(C) Prague Airport Transfers s.r.o.| Gratis Transfer | Busstrafik | Kongress | Taxi i Prag | Sitemap
Prisjämförelse för transport från flygplats - PRAG APARTMENTS - PRAGUE GUIDE - PRAG ATT HYRA BIL - VÄDRET I PRAG - PRAG HOTELL - PRAG - PRAG TRAVEL